tiistai 24. maaliskuuta 2015

Aurinkoinen sunnuntai

Viime sunnuntaina saimme herätä kevään tai jopa kesän ensimmäiseen lämpimään ja aurinkoiseen päivään. Päivä oli myös puolisoni syntymäpäivä ja aamukahveja nautittiinkin pidemmän kaavan kautta runsaan aamupalan kera. Syntymäpäivälahjaksi olin hommannut 1000-palan palapelin raksun auton kuvalla, ja hänen ollessa viime viikolla työmatkalla, piirsin hänestä kuvan sekä tein itse kortin. Vähän jännitin piirustuksen antamista, kun piirtämisharrastuksestani on jo yli 15 vuotta, mutta taisi hän tykätä :)

Special time with Specialized ;)

Aamun koiralenkitysten jälkeen ampaisimme pyörien satulaan ja suuntasimme kohti Jinqiaon huonekalukauppoja DTL:ää ja Chopin House:a. DTL onkin meille ennestään tuttu paikka ja sieltä olemme Kiinan asuntoomme hankkinut useampia huonekaluja. Paikka on muutenkin viihtyisä ja tällä kertaa kulkeminenkin sujui sinne kätevämmin, kun noin vuoden kestäneet tietyöt niillä huudeilla oli saatu päätökseen. Chopin House aukesi kaksi tuntia DTL:ää myöhemmin klo 11, joten siellä piipahdimme paluumatkalla. Chopin Housessa oli huonekaluja ja sisutustavaraa 4700m2:ssä, mutta meidän makuun myytävät tuotteet olivat pienehkö pettymys. No eipä me mitään etsittykään, mutta DTL:ssä meille yksi ulkokalusteryhmä vinkkaili vähän silmää.

Tämän vuoden toinen pyörälenkkimme alkoi takaisin päin polkiessa painamaan takamuksessa, ja myös nälkä alkoi kurnimaan vatsassa noin 25 km jälkeen. Sopivasti oli onneksi myöhäinen lounasaika ja suunnittelemamme kahvibreikki Jinqiaon Starbucksissa vaihtuikin tapasravintolaan. Las Tapaksen herkullisten tapasten jälkeen vielä 5 km polkaisu kotiin ja sen jälkeen jostain kumpusi ajatus että nyt kaikki talvitakit ja -kengät talviteloille ja kesävaatteet esiin. Osasta vanhoja vaatteita ja jalkineita kasautui yksi Ikea-kassillinen keräykseen vietäväksi. Lämpötila sunnuntai-iltapäivän aikana kiipesi yli +20 asteeseen ja kotiin päästyä ja vaaterumban suoritettuamme, innostuin vielä pesemään parvekkeen ja niimpä alkoi ne DTL:n ulkokalusteet houkuttamaan. Lähetin heille WeChattiä ja pian syntyikin kaupat kun lupasivat kotiin toimituksen tunnin sisällä.





Suunnittelematta päivästä tuli yksi vuoden parhaimmista! Ja pääsimmepä vielä alkuillasta viettämään terassikauden avajaisia (lue: parvekkeen avajaisia). Mikä ei sinänsä varmasti kuulosta kovin ihmeelliselle, mutta meille aika iso plusmerkkinen asia Shanghaissa viihtymisen kannalta. Edellisen asuntomme parveke kun oli hyvin pieni ja ympäriinsä lasitettu ja ahdistava. Nyt myös asumme viisi kerrosta ylempänä, joten hyttysriski on hieman lievempi nykyisessä asunnossamme.

DTL:stä meille muutti myös nämä kaksi ukkelia.

2 kommenttia:

  1. Kauniit kalusteet ja aivan ihanat nuo viimeisen kuvan ukkelit! :D Mukavaa kevättä sinne! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)
    Kalusteissa oli todella hyvä istua ja värimaailmaltaa kävi tänne. En tiedä käviskö ne yhtään meidän Suomen talon terassille, mutta siihen on vielä aikaa kun sitä asiaa päästään ihmettelemään.
    Joo noi kivipatsaat oli niin puhuttelevia että oli pakko adoptoida ne meille ;)
    Tuikut olivat vaan päässeet loppumaan niin toinen ukkeli jäi vielä ilman.
    Hyvää kevättä myös Suomeen!

    VastaaPoista