maanantai 18. huhtikuuta 2016

Kesä on saapunut Shanghaihin


Nyt olen ollut kolme viikkoa kipeenä. Sain tänään verikokeiden tulokset ja kyse ei ole viruksesta. Poskiontelot ja otsalohkot tykyttävät, hengitystä ahdistaa ja pää on niin kipeä ettei jaksaisi kantaa. Kuumekin nousee heti, jos ei ole ibuprofeiinia veressä. Pakko mennä uudestaan lääkäriin ja koittaa ruinata uusi antibioottikuuri. Luulisi auttavan koska ei viruksen aiheuttama.

On kamala sääli olla just nyt kipeenä, kun Shanghain sää on lauantaista asti ollut aurinkoinen ja kaunis, noin +20 - 22 lämmintä ja ilmanlaatukin erinomainen. Viime viikolla muutamana päivänä ukosti ja satoi ja tuuli kunnolla, mikä varmasti puhdisti ilman. Lämpötila oli muuten sateisinakin päivinä noin +18 - 19.

Lauantai olikin täydellinen päivä viettää F1 kisoissa. Meille Shanghain äfykkösiin osallistuminen oli jo kolmas kerta. Ja ehkä jopa paras. Täydellinen ilma ja tapahtumarikas kisa. Vettel ja Kimi koraloivat keskenään heti ensimmäisen kierroksen alussa ja Kimi joutui harmillisesti hännille. Onneksi Kimi nousi sieltä hienoilla ohituksillaan viidenneksi. Mikä tärkeintä, Hamilton jäi seitsemänneksi, sillä meidän paikat oli keskellä brittilippuja Lewis Hamilton fanien piirittämänä. Tunnelma oli loistava!

Kipeenäolosta huolimatta hyvää keväistä viikkoa sinulle muutaman kiinakuvan kera!


Laundry.
Minusta on aina yhtä hassua pyykkien kuivattelu kadun reunassa, etenkin niiden alkkareiden.
Tämän sijainti on 100 - 200 m Bundilta.

Temppelin vartija.

Pääsin jo näin lähelle temppeliä, mutta saavuin paikalle 15 min sen jälkeen kun portit oli laitettu säppiin.
Noh.. ensi kerralla paremmalla onnella eli ajoissa.


2 kommenttia:

  1. Paranemisia sinne. Sitkessä on. Me jätimme kisan tänä vuonna ja ihan idiandian harmitti kun katsoin töllästä niitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari.Eiköhän tämä tästä - hitaasti mutta varmasti. Mukavaa suomiaikaa sinulle!

      Poista