torstai 28. huhtikuuta 2016

Saanen esitellä

Mun uusi pyörä.
Polkupyörä. Fillari. Filika. Filtsu.Työjuhta. Mankeli. Munamankeli. Menopeli. Ajopeli.
Ja tietysti myös kiinaksi: Zìxíngchē. Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Pyörä on Shanghaissa ehkä yksi parhaista kulkuvälineistä. Harmitus olikin todella suuri kun vanha "ratsuni" varastettiin toimiston pihalta alkuvuodesta. Pyörällä voi pujotella näppäristi ruuhkissa, ja vaikka sataisi pystyy vielä pitämään sateenvarjoa toisessa kädessä ja ohjata ja jarruttaa toisella kädellä. Sähkömopolla sateenvarjon käyttäminen ei ole helppoa kun eteenpäin päästäkseen on toinen käsi oltava koko ajan kaasulla ja toista kättä ei sitten olekaan enää vapaana jarruttamiseen. Kokeillut olen kyllä ja onnistuuhan se, mutta sen verran minulla on itsesuojeluvaistoa, etten enää ihan mielelläni mittele pikkuruisen sähkömopon kanssa autoja vastaan Shanghain ruuhkassa.

Huomenna tällä eka kertaa töihin, jakka ensin noudan kauan odotetut vieraat lentokentältä :)



Tervetuloa äiti ja Aira! Tervetuloa fillarikesä! Ja tervetuloa vappu!
Aurinkoista ja kivaa vappua Sinulle!



2 kommenttia:

  1. Heh heh! Katsoin, ensin että minun fillari tai munamankeli. Siinä on vaan rautainen kori ja alkaa olla jo vähän ruosteessa. Ostin sen, kun olin asunut vaivaiset kolme pvää Shanghaissa. Hyvää vappua ja ajeleppa fillarilla, melua ja syljeskele:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih - kyllä! Meluun ja syljeskelen :D
      Puntaroin Decathlonissa rautaisen ja muovisen korin välillä. Tänäaamuna sain jo todeta että muovinen ainakin antoi hyvin periksi kun piti mahtua läppärilaukku + käsilaukku ja parikymmentä Shanghain karttaa.

      Hyvää vappujuhlaa Suomeen!

      Poista