maanantai 25. huhtikuuta 2016

Sataa sataa ropisee

Kova ikävä on myös urheilemista; juoksemista, lenkkeilyä, lihaskuntotreeniä. Eilen illalla vähän sataa ripotteli mutta kävin hissukseen kävelemässä compaundin ympäri (n.2,8 km). Tässä tenniskentän viereisillä penkeillä teen usein punneruksia, kyykkyjä, ojentajia, penkille nousuja, venyttelyjä. Yli neljä viikkoa on pitkä paussi kaikesta liikunnasta.


Neljä viikkoa kipeenä ja nyt toivottavasti viime perjantaina saadun toisen antibioottikuurin helpottamana suunta olisi terveempään päin. Viimeksi kirjoitin siitä että kesä on saapunut Shanghaihin, ja kyllähän se onkin, mutta nyt on satanut koko viikon sen jälkeen. Välillä enemmän ja välillä vähemmän. Ja kun Shanghaissa sataa, jo pelkästään töihin kulkeminen on haasteellista. Ei nimittäin ole taksin taksia ja on pakko kävellä. Normaalisti kävelenkin, 8-10 km päivässä. Nyt vaan olen vielä todella huonossa kunnossa pitkän sairastelujakson jälkeen, ja tunnen pienestäkin ponnistelusta kovan kivun rinnassani, enkä uskalla ottaa nyt mitään riskiä terveyden suhteen. Niinpä olen venyttänyt työpäiviäni vielä pidempään jotta pääsen auton kyydissä. Lähtö töihin 7.40. Lähtö töistä 18.30.

Toisaalta pidän sateesta. Sateen ropina rentouttaa. Kuuluu vaan sellainen hiljainen humina ja ropina. Sateisina päivinä tekisi mieli vain käpertyä sohvan nurkkaan teemukin ja kirjan kanssa. Parhautta olisi jos vielä saisi koiran tai koirat siihen kupeeseen lämmittämään ja rapsutettavaksi. Koiria on ihan hirmuinen ikävä. Chilillehän olen jo helmikuussa varannut paluulennon Shanghaihin toukokuun lopussa, eikä varmasti ole päivää jolloin en pyörittelisi asiaa mielessäni tuonko hänet tänne vai en. Asiaan liittyy vielä monta muuttujaa, joihin en itse pysty vaikuttamaan.

Perjantaiaamuna äiti ja Aira-täti saapuvat Shanghaihin. Can't wait. On ihanaa kun saa näyttää meidän kodin täällä ja meidän Shanghain. Viikonlopulle on myös luvassa vappujuhlat paikassa jossa saan samalla myös annoksen koiraterapiaa.


You can't always have a plan.
Sometimes you just need to
breath
&
trust 
and see what happens.

 

1 kommentti: