sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Kaks ekaa kertaa

Tänään olin ensimmäisen kerran elokuvissa Shanghaissa (menihän siihenkin sitten yli kolme vuotta) ja koin myös ensimmäisen kerran 3D-elokuvan.

Noin 15.30 iltapäivällä sain WeChat-viestin työkaveriltani. Hän oli juuri saamassa viikonlopun muuttoaskareet päätökseen ja kysyi olisinko vielä jaksanut ja ollut kiinnostunut lähtemään hänen kanssaan illalla elokuviin. Tottahan toki! Mitäpä sitä muutakaan kun siippakin Aasian tourneella työreissussa ja Chilin kanssa tullut vietettyä laatuaikaa koko viikonlopun lenkkeillen ja kotona loikoillen. Ja koska kotoa on puuttunut mun henkilökohtainen master chef, oli mulla myös nälkä, niin ehdotinkin työkaverilleni josko mentäisi ennen leffaa syömään. Ja niin tehtiin.

Syötiin Kerry Parksiden Blue Frogissa chicken wingsejä ja spring rollseja. Illan hämärtyessä oli mukava istua ulkona syömässä ja kuunnella samalla Kerryn sisäpihalla soittavan bändin rauhallista musiikkia ja jutustella.

Elokuvateatteri oli Kerryn tien toisella puolella Jumeirahissa ja elokuvat alkoivat 19.50. Ennen elokuvaa oli pakko poiketa leffateatterin vessassa. Niinkin uudessa ja hienossa paikassa oli vielä "reikälattiassavessat". Ja mikäs siinä. On varmaan tullut oltua riittävän pitkään Kiinassa, kun tällainen vessa on kuin mikä tahansa hyyskä. Kokemuksesta minulla on aina paperia käsilaukussa ja homma hoituu muutenkin aika rutiinilla ja nopeasti. Tiedän miten viritän käsilaukun ja miten pidän housuja nilkoissa.

Elokuvateatterissa oli näkemältäni 4 salia ja ainakin se sali mihin me mentiin oli pieni, samaa kokoluokkaa kuin vaikka Kuusankoskella. Me katsottiin elokuva Ant-man. Oli kyllä yllättävän hyvä. Elokuva kesti nimittäin 1 h 50 min ja piti otteessaan koko ajan. Parasta oli ettei elokuvan alkuun tarvinnut ensin seurata kymmentä minuuttia mainoksia. Mainoksia ei ollut lainkaan, vaan mentiin suoraan asiaan. Ainoat häiriö/haittatekijät oli hajut; makeat pop-cornit (Kiinassa ei syödä suolattuja pop-corneja niinkuin Suomessa), hajuvedet ja vieraan vieruskaverin pahanhajuinen hengitys. Jossain vaiheessa alkoi myös silmät hieman väsymään 3D-laseista. Mutta elokuva oli vauhdikas, hyvin toteutettu ja hauska! Suosittelen!

Spring rolls combo by Blue Frog.
Blue Frogissa oli muuten uusi ruokalista. Hienoa! Saadaan jotain uutta ja vähän vaihtelua, sillä Blue Frogissa tulee syötyä melkein viikottain.

Minä ja Flora.

Elokuvalippu.

Tässä vielä muutama kuva mun ja Chilin tämänpäiväiseltä lenkiltä. Ihan mieletöntä että mennään jo lokakuun loppua ja sää on mitä parhain.





Smile of the day! Love this little friend!

Ja näin sydämellinen lenkki oltiin saatu aikaiseksi.

Sydämmellistä uutta viikkoa sinulle!

2 kommenttia:

  1. Hey there Sanna!! That photo of Chilli is really precious!! She smiled from cheek to cheek.. so cute!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yes it is! I love that photo of Chili. And she smiles so often just like that, but now I managed to catch it into picture.
      And thank you for following my blog.

      Poista